Visionant el futur sense oblidar el passat
Descobreix una visió integral del servei de la restauració a nivell internacional, una font invalorable de coneixements que els professionals del sector poden aprofitar per adquirir informació essencial que sovint passa desapercebuda. Submergeix-te en un enfocament que ofereix una comprensió completa dels secrets del Food Service, brindant als experts del sector una perspectiva única sobre el que realment necessiten saber i que poques vegades es comparteix de manera habitual.

CIL LIDERARA PRET A MANGER LOS PROXIMOS AÑOS
Baristas de Starbucks EEUU en contra de medidas sobre su vestimenta
CIL LIDERARA PRET A MANGER LOS PROXIMOS AÑOS
La restauración colectiva en Francia alcanza ya los 20.000Me de facturación
Subscriu-te per accedir al contingut premium
Dissenyada per a aquells professionals que aspiren a liderar empreses en làmbit de la restauració, així com per a aquells que ja ocupen rols directius i desitgen continuar consolidant la seva posició.
El Foodservice en Italia alcanzó los 59.300 millones de euros en 2024
La restauración colectiva en Francia alcanza ya los 20.000Me de facturación
Ahora huevos veganos para compensar la crisis de la gripe aviar
La sociedad británica quiere que se cambie cómo se come en su país
Internorga corona a Younique Concepts
Cambia el líder en valor segun Brand Finance
Strateg´eat presenta interesantes datos sobre snacking en Francia
La ELA publica informe sobre el empleo en el canal Horeca

Mario Cañizal
És qui és darrere de les apetitoses històries i notícies que explorem en aquesta plataforma web centrada en el fascinant món de l'alimentació i la restauració
