Visionant el futur sense oblidar el passat
Descobreix una visió integral del servei de la restauració a nivell internacional, una font invalorable de coneixements que els professionals del sector poden aprofitar per adquirir informació essencial que sovint passa desapercebuda. Submergeix-te en un enfocament que ofereix una comprensió completa dels secrets del Food Service, brindant als experts del sector una perspectiva única sobre el que realment necessiten saber i que poques vegades es comparteix de manera habitual.

Elon Musk ya tiene su restaurante.Tesla Diner
McDonald’s ha nombrado a un ex Starbucks nuevo director de datos, análisis e inteligencia artificial
Tortilla cosecha éxitos debido a sus locales en Gran Bretaña
ISS, ha lanzado su primer restaurante en el británico WMUH
Subscriu-te per accedir al contingut premium
Dissenyada per a aquells professionals que aspiren a liderar empreses en làmbit de la restauració, així com per a aquells que ja ocupen rols directius i desitgen continuar consolidant la seva posició.
Deloitte se atreve a cifrar el mercado mundial de foodservice
Chipotle lidera en EEUU los fast casual
Las propinas en restaurantes objeto de deseo fiscal en Francia y EEUU
Los nuevos químicos de Winterhalter un referente para la sostenibilidad
Costa Coffee lanza en UK nueva cafetera: Costa Express
Verano 2025, el despertar de las nuevas bebidas en hostelería
La Restauración en ruta, por buen camino en Francia
Keurig Dr Pepper adquirirá JDE Peet’s y creará dos compañías independientes: una de soft drinks y otra de café.

Mario Cañizal
És qui és darrere de les apetitoses històries i notícies que explorem en aquesta plataforma web centrada en el fascinant món de l'alimentació i la restauració
