Saltar al contingut
  • Inici
  • Qui sóc
  • Contacte
Food StoryFood Story
  • Regístrate
Inicia sessió
Food Story
Inici / Blog - Pàgina 33

Blog

Restalia abre  un 100 Montaditos en El Corte Inglés de Santander
RESTAURACIÓN COMERCIAL

Restalia obre un 100 Montaditos a El Corte Inglés de Santander

El concepte de 100 Montaditos és el vaixell insígnia de Restalia Holding, matriu que atresora marques com la citada, La Sureña, The Food Burger, Pepe Taco o Panther Organic Coffee; la qual cosa li confereix el títol de major multinacional espanyola de restauració…

Llegir més Restalia obre un 100 Montaditos a El Corte Inglés de SantanderContinua

En los comedores  de Mercedes-Benz, en Alemania,  ya se  reducen las emisiones de CO2
RESTAURACIÓN COLECTIVA

Als menjadors de Mercedes-Benz, a Alemanya, ja es redueixen les emissions de CO2

Mercedes-Benz vol actuar de manera més sostenible i protegir el clima, també pel que fa a l'alimentació. Per tal que els comensals dels seus restaurants puguin triar el clima, Daimler Gastronomy, l'empresa filial que presta els…

Llegir més Als menjadors de Mercedes-Benz, a Alemanya, ja es redueixen les emissions de CO2Continua

La nueva legislación sobre packaging reutilizable, en la UE , no convence  a nadie
LO LEGAL E INSTITUCIONAL

La nova legislació sobre packaging reutilitzable, a la UE, no convenç ningú

Les noves i ambicioses propostes que podrien reduir substancialment els residus d'envasos a tota la Unió Europea s'enfronten a les crítiques dels grups de restaurants, que creuen que els plans no tenen en compte les realitats de la producció…

Llegir més La nova legislació sobre packaging reutilitzable, a la UE, no convenç ningúContinua

Tercer encuentro ROUTE TO MARKET, organizado por el Food Service Institute (F.S.I.)
EVENTOS

Tercera trobada ROUTE TO MARKET, organitzada pel Food Service Institute (FSI)

Barcelona va ser seu d'aquesta reunió, a finals de novembre passat, que va comptar amb la col·laboració de Fedishoreca, la patronal de les empreses distribuïdores especialitzades a servir el foodservice i l'agenda d'intervencions de la qual va tenir com a late motiv la digitalització. El…

Llegir més Tercera trobada ROUTE TO MARKET, organitzada pel Food Service Institute (FSI)Continua

Navegació de pàgines

Pàgina anteriorAnterior 1 … 31 32 33

Mario Cañizal

L'escriptor darrere de les apetitoses històries i notícies que explorem en aquesta plataforma web centrada en el fascinant món del menjar i la restauració

Qui sóc

Food Story

  • ACTUALITAT
  • RESTAURACIÓ COMERCIAL
  • RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
  • SUPPLY CHAIN
  • EL LEGAL I INSTITUCIONAL
  • ESTUDIS I INFORMES
  • ESDEVENIMENTS
  • AL MARI!
  • MÉS QUE MIL PARAULES

Informació

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • Política de cookies
  • Declaració d'accessibilitat
  • Guia d'estil
  • Mapa web
ca
ca es_ES en_GB

© 2025 Food Story, Todos los derechos reservados

LinkedIn
  • ACTUALITAT
  • RESTAURACIÓ COMERCIAL
  • RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
  • SUPPLY CHAIN
  • EL LEGAL I INSTITUCIONAL
  • ESTUDIS I INFORMES
  • ESDEVENIMENTS
  • AL MARI!
  • MÉS QUE MIL PARAULES
  • Inici
  • Qui sóc
  • Contacte
  • ACTUALITAT
  • RESTAURACIÓ COMERCIAL
  • RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
  • SUPPLY CHAIN
  • EL LEGAL I INSTITUCIONAL
  • ESTUDIS I INFORMES
  • ESDEVENIMENTS
  • AL MARI!
  • MÉS QUE MIL PARAULES
Cerca